• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pasgeboren zoon Messi heeft al een club

  De zes dagen oude Thiago kreeg al meteen een shirt met zijn eigen naam en het nummer tien van zijn papa.

  De zoon van Lionel Messi, Thiago, is nog maar pas geboren of hij is al lid van een voetbalclub. Zijn grootvader schreef hem in bij de jeugd van Newell's Old Boys, de club waar ook Lionel zijn eerste stapjes zette voor hij naar Barcelona verkaste.

  Als Lionel Messi al zijn goeie genen heeft doorgegeven, staat zijn pasgeboren zoon Thiago een schitterende voetbaltoekomst te wachten. De vader van Lionel, Jorge, heeft de koe dus alvast bij de horens gevat en bereikte een overeenkomst met het Argentijnse Newell's Old Boys.

  Het bestuur van de club reist eerstdaags af naar Barcelona om de overeenkomst af te ronden. De zes dagen oude Thiago kreeg al meteen een shirt met zijn naam op en het nummer tien van zijn papa.