• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Accent Jobs strikt Italiaanse spurter Napolitano

  Napolitano won het afgelopen seizoen drie ritten in de Ronde van Wallonië (archief).

  Accent Jobs heeft zich versterkt met een grote naam. De 31-jarige Italiaan Danilo Napolitano rijdt volgend seizoen voor de Belgische procontinentale ploeg.

  Napolitano won afgelopen seizoen voor Aqua & Sapone nog drie ritten in de Ronde van Wallonië. In 2005 behaalde de Italiaan de vijfde plaats in Milaan-Sanremo en in 2007 won hij een rit in de Giro. Napolitano kwam eerder al uit voor Lampre en Katjoesja.

  Eerder werd al bekend dat ook Davy Commeyne de overstap maakt naar Accent Jobs. Commeyne zal op 1 januari voor het eerst aantreden voor zijn nieuwe team en zowel op de weg als in het veld actief zijn.