• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mirallas: "Fellaini wordt alleen maar beter"

  Mirallas: "Op de belangrijke momenten staat Fellaini er altijd."

  Kevin Mirallas spreekt op de site van Everton bewonderend over zijn ploegmaat Marouane Fellaini. "En hij heeft nog progressiemarge." Voor zichzelf is hij kritisch: "Ik wil meer scoren."

  Marouane Fellaini steekt in een bloedvorm, iets wat hij afgelopen weekend met twee goals extra in de verf zette. "Op de belangrijke momenten staat hij er altijd en kunnen we altijd rekenen op een knalprestatie van hem", zegt zijn ploegmaat en mede-Duivel Kevin Mirallas.

  "Kijk naar zijn tweede goal tegen Fulham. Die heeft hij eigenlijk op zijn eentje gemaakt. Een superinspanning. Hij is nu vier jaar bij Everton en in die tijd is hij enorm gegroeid. Hij wordt binnenkort 25, dus hij heeft nog heel wat progressiemarge", zegt Mirallas, die in augustus bij de club kwam.

  Mirallas zelf oogstte ook al heel wat lof bij Everton. "Ik heb al een paar assists kunnen uitdelen, maar ik hoop toch dat ik nog wat scherper voor het doel kan zijn", blijft hij kritisch.

  "Ik denk dat ik een tiental goals kan maken dit seizoen. Als ik dat totaal haal, zal ik tevreden zijn." Everton profiteert optimaal van de hoogvorm van zijn twee Belgen, met een vierde plaats als resultaat.

  "Maar als we vooraan willen blijven meedraaien, moeten we ervoor zorgen dat de draws zeges worden. Het wordt dan ook bijzonder belangrijk dat we tegen Sunderland kunnen winnen."