• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Wijk: "Het is hier bij Antwerp altijd wat"

  Dennis van Wijk (op archieffoto) is het amateurisme bij Antwerp beu.

  Antwerp verloor zondag met 1-2 van Roeselare en valt uit de top drie van de tweede klasse. Trainer Dennis van Wijk maakt zich in Gazet van Antwerpen boos. Niet alleen over de wedstrijd, maar ook over de werking binnen de club.

  "Ik ben enorm teleurgesteld over de manier waarop we verliezen, zeker met 11 tegen 9", zegt Van Wijk. "Het werkt me op de zenuwen dat sommigen moeite hebben met een professionele werking."

  "Roeselare (zijn ex-club, red) weet dat ik veeleisend ben, maar bij Antwerp ligt dat moeilijk. Ik moet me hier bezighouden met de kleding, de ballenjongens en verder veel si en la. Maar dat is mijn job niet en dat vind ik heel frustrerend."

  "Het is hier altijd wat. Sommige spelers doen gewoon hun job niet, hoewel ze ervoor betaald worden. Ik had vooraf gezegd dat de spitsen het verschil zouden maken. Dat hebben ze gedaan, maar in negatieve zin."

  "(Technisch directeur Gunther) Hofmans heeft hier warme plannen, maar als je dan 's morgens vroeg weer keihard wil werken, vind je weer allerlei obstakels op je weg en moet je weer met de bulldozer aan de slag."

  "En in plaats van professioneel te werken, roep je dan het onheil over je heen. De vorige weken pakten we punten en werd er veel met de mantel der liefde bedekt. Maar hoelang bestaat deze club al? Honderd en nog wat? Maar nog steeds begaat men hier enorme missers."