• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club mist Donk en Hoefkens tegen Anderlecht

  Ryan Donk kreeg rood tegen Zulte Waregem.

  Het parket van de voetbalbond heeft Ryan Donk een schorsing van 1 match (en 100 euro boete) voorgesteld voor zijn rode kaart van zondag. De verdediger van Club Brugge aanvaardt die straf en mist zondag de topper tegen Anderlecht.

  Donk kreeg tegen Zulte Waregem na een halfuur rood. Hij trok aan de noodrem toen Delaplace op weg was naar het doel van Jorgacevic. Club verloor uiteindelijk met 0-1 en ontsloeg na de match trainer Georges Leekens en assistent Rudi Verkempinck.

  Interimcoach Philippe Clement zal zondag moeten sleutelen aan zijn verdediging. Ook Carl Hoefkens is er niet bij tegen Anderlecht. De aanvoerder liep zondag tegen zijn vijfde gele kaart aan.