• home
  • video
  • pas verschenen

    Duchâtelet: "Dit is allemaal niet goed"

    Standard-voorzitter Roland Duchâtelet was niet te spreken over het gedrag van enkele Standard-fans. Die keerden zich vrijdagavond in de wedstrijd tegen Cercle tegen de club. De voorzitter, technisch directeur Jean-François De Sart en ook de spelers moesten het ontgelden. Na de match sneuvelden in het stadion enkele ruiten.

    "We kunnen hier alleen samen door geraken. Zonder steun van de fans verliezen de spelers hun zelfvertrouwen en zullen we het nog heel moeilijk krijgen", vertelt Roland Duchâtelet voor de camera van Sporza.

    "Ik ben heel blij dat de spelers er ondanks het gebrek aan steun en de fluitconcerten van enkele fans toch in geslaagd zijn om de wedstrijd te winnen. Maar dit is allemaal niet goed. Sommige fans zouden eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen of ze nu nog Standard-supporter zijn of niet."