• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle Brugge neemt afscheid van Bob Peeters

  Bob Peeters is geen Cercle-coach meer.

  Cercle heeft zijn trainer Bob Peeters ontslagen. De vereniging verloor gisteren met 2-1 bij Standard en is laatste in eerste met slechts vier punten uit twaalf matchen. Bob Peeters was aan zijn derde seizoen toe bij Cercle.

  Cercle predikte de laatste weken kalmte en leek erop te vertrouwen dat Bob Peeters het tij kon laten keren. Maar na de 2-1 bij Standard greep het bestuur toch in.

  "Het bestuur van Cercle Brugge heeft, met pijn in het hart, besloten de samenwerking met trainer Bob Peeters stop te zetten. De zwaar tegenvallende resultaten nopen Cercle Brugge tot deze beslissing die we zeer ongaarne hebben genomen", klinkt het in een communiqué.

  "We willen Bob oprecht bedanken voor de prestaties van de voorbije twee jaar. Hij deed onze Vereniging bloeien en zorgde voor mooi voetbal. Maar vandaag lijkt zijn recept niet meer te werken en moeten we afscheid nemen."

  "Wij wensen hem alle succes toe en een schitterend vervolg van zijn trainersloopbaan", klinkt het nog. In afwachting van de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer, neemt Lorenzo Staelens tijdelijk het roer over.