• home
 • video
 • pas verschenen

  Peeters: "Zullen kansen krijgen op Standard"

  Bob Peeters gelooft in de kansen van Cercle op Standard.

  Vanavond ontmoeten met Standard en Cercle Brugge twee clubs in crisis elkaar. Cercle-coach Bob Peeters blikt op CercleTV vooruit naar de wedstrijd. "We zullen er alles aan doen om hun gevoel van onzekerheid uit te buiten."

  Cercle staat met 4 punten uit 11 duels op de laatste plaats. "We krijgen nu drie wedstrijden in een week tijd", zegt Peeters. "Dat is zwaar, maar het is ook een voordeel. Want als je met een positief resultaat uit die wedstrijden komt, krijg je een boost."

  "We gaan alles op alles zetten om punten te pakken in die drie wedstrijden. En wie weet ziet de situatie er over tien dagen weer helemaal anders uit."

  Over de wedstrijd van vanavaond: "Standard uit is nooit makkelijk. Vorig jaar hebben we daar op een diefje een punt gepakt. Daar teken je voor, al wil je ook een keer de drie punten."

  "We zullen er alles aan doen om hun gevoel van onzekerheid - wie wordt de nieuwe trainer? - uit te buiten."

  "Ik verwacht een nerveuze wedstrijd, langs twee kanten. Standard, voor zijn supporters, móet winnen. Het kan zich geen nederlaag meer veroorloven."

  "We zullen proberen om de kansen die we krijgen, want kansen krijg je altijd op Standard, af te maken. Met een 0-1 naar Brugge terugkeren, het zou mooi zijn."