• home
 • video
 • pas verschenen

  Kittel: "Word ziek van Contador en co"

  Marcel Kittel: "Hoe kunnen die renners hun geloofwaardigheid behouden?"

  Marcel Kittel is er niet over te spreken dat o.a. Alberto Contador, Samuel Sanchez en Miguel Indurain Lance Armstrong ondanks alles blijven steunen. "Kunnen ze niet elders vals gaan spelen?", laat hij onomwonden weten.

  Ondanks het overweldigende bewijsmateriaal tegenover Lance Armstrong laat een aantal (ex-)renners de Amerikaan niet vallen. Marcel Kittel, de Duitse sprinter van Argos, krijgt het daarvan op zijn heupen.

  "Het maakt me ziek als ik lees dat renners als Alberto Contador, Samuel Sanchez (foto) en Miguel Indurain Armstrong blijven steunen", schrijft hij op Twitter.

  "Hoe kunnen ze hun geloofwaardigheid behouden als ze zoiets zeggen? Het maakt het allemaal nog erger. Kunnen ze niet elders vals gaan spelen? Of rijden ze echt alleen maar voor het geld en niet voor het plezier? Vreemde mensen."

  "Ik zou nu beter mijn belastingaangifte invullen dan mij hier op te winden over de commentaren van andere renners. Het is allebei vervelend!"