• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk speelt zonder De Ceulaer in Kortrijk

  De Ceulaer werd gisteren na 63 minuten gewisseld.

  RC Genk zit in de flow, maar staat zondag voor een lastige trip naar Kortrijk. Bij KVK speelt het zonder Benjamin De Ceulaer. Die heeft last van zijn enkel.

  De Ceulaer kreeg gisteren tegen Sporting een trap op zijn enkel. In de tweede helft ging hij naar de kant met een pijnlijke grimas. Een dag later ondervindt hij er nog altijd last van. Genk neemt geen risico's met zijn spits en laat hem rusten.

  "De blessure is niet ernstig, De Ceulaer raakt meer dan waarschijnlijk fit voor de match tegen Standard van komende woensdag (13e speeldag in eerste klasse, red). We hebben een brede kern. We kunnen een speler rust gunnen, als dat moet."

  Kortrijk-RC Genk wordt zondagnamiddag gespeeld, om 14.30u. Genk staat derde in de stand met 21 punten, Kortrijk is vierde met 20 punten.