• home
 • video
 • pas verschenen

  Hooligan gooit bommetje naar geblesseerde speler

  Spelers en verzorgers duiken verschrikt weg nadat een bommetje tussen hen ontplofte

  Bommetjes gooien op het voetbalveld lijkt wel een trend te worden. Niet alleen op Sclessin werd het enkele weken geleden heet onder de voeten van de spelers. In Cyprus werd de wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Anorthosis een tijdlang stilgelegd voor gelijkaardige feiten.

  Toen een speler van Anorthosis verzorging kreeg in de buurt van het supportersvak van de tegenstander, kreeg een toeschouwer het waanzinnige idee om een bommetje te gooien tussen de speler en medische staf.

  Spelers en verzorgers doken verschrikt weg grepen zich meteen naar hun hoofd. Toch lijkt de schade nogal mee te vallen. Niemand geraakte gewond.