Hazard pikt zijn goaltje mee voor Chelsea

za 6 oktober 2012 18:07
In de Premier League heeft Chelsea een makkelijke 4-1-zege behaald tegen Norwich. Romelu Lukaku viel in bij West Bromwich, dat hekkensluiter QPR klopte. Everton pakte een punt bij Wigan.

Chelsea had een goal van Norwich nodig om wakker te schieten. Na de 0-1 van Holt ging het wel heel snel. Via Torres, Lampard en Hazard stond het na een halfuur 3-1.

De goal van de Belg kwam er na een counter. Mata dribbelde het halve veld over en speelde op het juiste moment Hazard aan. Die draaide de bal netjes binnen in de verste hoek.

Bij West Bromwich begon Romelu Lukaku op de bank. Bij een 2-1-tussenstand mocht de Belg opdraven. Hij speelde geen al te gelukkige wedstrijd, maar zijn team pakte wel de drie punten. Mulumbu scoorde nog voor West Bromwich en in de extra tijd legde QPR-middenvelder Granero de 3-2-eindstand vast.

Everton, met Fellaini en Mirallas, beleefde geen makkelijke middag bij Wigan. Na 2-1 bij de rust domineerde Everton in de tweede helft, maar het doelpunt viel pas in de slotfase. Na een fout op Mirallas in de zestien zette Baines een penalty om: 2-2.