• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mannaert: "Winnen als we verder willen"

  Mannaert: "Juiste mentaliteit tonen"

  Als Club Europees wil overwinteren, kan het zich na de 4-0-nederlaag tegen Bordeaux geen puntenverlies permitteren tegen Maritimo. Dat weet ook algemeen manager Vincent Mannaert in de kranten: "Om door te gaan, moeten we winnen", zegt hij.

  Maritimo is een ploeg die amper doelpunten slikt, maar aan de andere kant ook zelf weinig scoort. De eerste groepsmatch van Maritimo, tegen Newcastle, eindigde dan ook op een bijna voorspelbare 0-0.

  Club zal het niet makkelijk krijgen om Maritimo te ontwrichten. Maar het geloof dat het kan lukken, is er wel bij Vincent Mannaert. "Maritimo is op papier de minst sterke opponent in de groep, al blijft het een te duchten ploeg."

  "Als we top zijn, moeten we Maritimo toch kunnen verslaan. Het is vooral belangrijk dat er een team staat dat er voluit voor gaat. Ik wil een Club zien met de juiste mentaliteit. Een blamage zoals bij Bordeaux kunnen we ons niet permitteren."

  Om te scoren tegen Maritimo kan Club niet rekenen op Meme Tchite. In de aanval krijgt Carlos Bacca vanavond dan maar Björn Vleminckx of Ivan Trickovski naast zich.