• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Adrie Koster: "Ik hoop dat er meer publiek is"

  Na het slippertje in Bergen vorige week krijgt Beerschot vrijdagavond kans op eerherstel. AA Gent is de tegenstander. Coach Adrie Koster: "Als de ploeg er vol voor gaat, dan kan ik een nederlaag eventueel plaatsen."

  "Die 1-0 in Bergen was onnodig puntenverlies en een teleurstelling", zegt de Beerschot-coach Adrie Koster. "Een puntje was welkom geweest met de duels tegen Gent en Genk in het vooruitzicht. We moeten ons nu weer van onze goeie kant tonen."

  "De ploeg moet er vol voor gaan. Als dat gebeurt, kan ik een nederlaag eventueel plaatsen, hoe lastig dat ook is. Ik hoop ook dat er vrijdag meer publiek is dan tegen Standard twee weken geleden, dat de mensen nieuwsgierig geworden zijn."