• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zenit-coach: "Witsel heeft indruk gemaakt"

  Zenit-coach Spalletti zag Witsel "indruk maken".

  Zenit ontvangt woensdag Milan in de Champions League en de kans bestaat dat Axel Witsel zijn comeback maakt. De Rode Duivel miste enkele wedstrijden met een knieblessure. Nicolas Lombaerts, de andere Zenit-Belg, brak zijn neus.

  Zenit verloor zijn eerste groepsmatch in deze CL bij Malaga. Het wil dus thuis tegen Milan iets rechtzetten en coach Spalletti hoopt zijn sterkste elftal op te kunnen stellen, dus met Witsel.

  Witsel is op de weg terug na een knieblessure. "Witsel bereidt zich voor op de match", zegt Luciano Spalletti. "Hij heeft maandag op training een goeie indruk gemaakt en als hij dat bevestigt, dan kan hij meespelen."

  "Maar ik wil niet dat we te veel verwachten van onze nieuwe spelers, zoals Axel. Ze kunnen niet alles in hun eentje. Ze moeten zich nog aanpassen." Zenit speelt om 18u tegen Milan.

  Nicolas Lombaerts is onzeker voor de match tegen Milan. De Belgische verdediger kwam niet ongehavend uit de match van Zenit tegen Lokomotiv Moskou. "Hij heeft een neusbreuk met verplaatsing opgelopen", zegt Spalletti. "We moeten afwachten of hij woensdag kan spelen." Lombaerts trainde alvast met een masker.