• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van den Brom: "Vertrouwen in goed resultaat"

  Van den Brom straalt vertrouwen uit.

  Anderlecht krijgt Malaga op bezoek in de Champions League. Coach John van den Brom en verdediger Cheikhou Kouyaté spraken de pers toe. En ze deden dat met het nodige vertrouwen.

  Na het puntje in Milaan wil Anderlecht-coach John van den Brom ook tegen Malaga iets rapen.

  "Ik zie kansen en ik heb vertrouwen in een goed resultaat. Maar elke Champions League-match is zwaar voor Anderlecht."

  "We mogen niet vergeten dat Malaga een goed voetballende ploeg is met veel ervaring. Ik heb veel respect voor Malaga maar ik ben niet bang. Je moet altijd uitgaan van je eigen kwaliteiten."

  "Het zit goed in elkaar bij Malaga. De verdedigers zijn ervaren, de middenvelders kunnen goed voetballen en de aanvallers kunnen het verschil maken. Maar ik wil vooral zelf ook voetballen."

  Kouyaté: "Spelen zonder druk"

  Cheikhou Kouyaté flankeerde zijn coach bij de traditionele persbabbel aan de vooravond van een CL-duel. De verdediger heeft een strijdplan voor Anderlecht-Malaga.

  "We moeten proberen de match te winnen door samen te strijden. We zijn geen favoriet en spelen zonder druk", zegt de Senegalees.

  "We kennen de kwaliteiten van Malaga. We weten dat het een sterke ploeg is, maar we spelen thuis en alles is mogelijk. In vergelijking met Milan zal er meer ruimte zijn, maar minder duels."

  Centraal achterin klikt het goed tussen Kouyaté en Bram Nuytinck. "We boeken vooruitgang. Bram is sterk in de duels. Met Silvio achter ons kunnen we ook rekenen op de beste keeper van het land."