• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Listig penaltyplan draait verkeerd uit

  Doelman Roman Burki van Grasshoppers Zürich laat zich niet verrassen.

  Wat een geniale manier moest worden om een penalty binnen te trappen, draaide uit op een regelrechte sisser in Zwitserland. Oscar Scarione en Pa Madou van Sankt Gallen hadden een listig plan om doelman Roman Burki van Grasshoppers Zürich in de war te brengen bij een penalty. Helaas, het werd een afgang.

  Scarione legde de bal op de penaltystip en maakte zich klaar om zijn penalty te trappen. Althans, dat deed hij iedereen geloven.

  Hij stapte achteruit tot buiten het halve maantje waarop zijn teamgenoot Madou een aanloop nam en de penalty trapte. Maar de afwerking ontbrak en dus draaide hun plannetje uit op een pijnlijke afgang.