• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  1000 nieuwe Koning Boudewijnstadions in 6 uur tijd

  De respons van de Rode Duivels-fans op de derde duiveluitdaging is enorm. In 6 uur tijd werden er 1000 nieuwe Koning Boudewijnstadions geregistreerd. De Rode Duivels en de Belgische voetbalbond zijn aangenaam verrast.

  In aanloop naar de volgende thuiswedstrijd van de Rode Duivels (België-Schotland) kregen de fans een nieuwe opdracht mee: “Maak zelf 1000 nieuwe Koning Boudewijnstadions, en creëer thuis evenveel voetbalgekte als in Brussel.”

  Amper 6 uur nadat deze Duiveluitdaging werd gelanceerd, waren er al meer dan 1000 stadions geregistreerd. Een totale verrassing, zeker omdat de eerste twee Duiveluitdagingen uitgroeiden tot regelrechte thrillers waarvan de uitkomst pas enkele uren voor de match bekend was.

  De Rode Duivels zijn compleet verrast door massale reactie op de Derde Duiveluitdaging.  Eerst was het Koning Boudewijnstadion voor de match tegen Schotland in amper 5 dagen uitverkocht. Nu schieten ook de thuisstadions als paddestoelen uit de grond.

  De Rode Duivels zijn dan ook erg benieuwd naar hoeveel stadions er uiteindelijk zullen geregistreerd worden.

  Bovendien willen ze graag zien hoe al die nieuwe stadions worden ingericht. De gekste thuis-tribunes, de origineelste stadionversiering of de mafste supporteroutfits bijvoorbeeld. Ze zijn benieuwd naar wat de fans allemaal in petto hebben om de sfeer in Brussel, thuis te evenaren.