• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gudjohnsen: "Cercle vreemde keuze? Vind ik niet"

  Eidur Gudjohnsen is in Brugge geland en wat hem betreft is de zaak rond. "Cercle is de perfecte ploeg om weer te voetballen", zegt de IJslandse spits in de kranten.

  Eidur Gudjohnsen ondergaat vandaag medische testen en zet daarna zijn krabbel onder een contract. "Veel valt er niet meer te praten", zegt de spits van 34 Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.. "Het gaat niet om geld, maar om een keuze."

  "Velen vinden Cercle een rare keuze, omdat het contrast met mijn vorige teams groot is. Maar als je weet van waar ik kom, is dat niet vreemd. Minder dan een jaar geleden liep ik een dubbele beenbreuk op."

  "Medisch ben ik in orde, maar ik zou me nog niet speelklaar noemen. Ik heb al zes maanden geen match gespeeld", tempert Gudjohnsen de verwachtingen. "Maar met mijn ervaring kan ik Cercle helpen. Zowel op als naast het veld. Ik kan de jongere generatie inspireren."

  Gudjohnsen vindt bij Cercle Arnar Vidarsson terug. Die laatste zei alleen maar positieve dingen. "We zijn goeie vrienden," zegt Gudjohnsen. "Zijn rol is groot in dit verhaal."