• home
 • video
 • pas verschenen

  Van den Spiegel breekt weer beentje in zijn voet

  Pech blijft Tomas Van den Spiegel achtervolgen. De center van Oostende heeft opnieuw een beentje in zijn rechtervoet gebroken. In juni werd hij al aan dezelfde voet geopereerd.

  Tomas Van den Spiegel was vorig seizoen al lange tijd buiten strijd door een voetbreuk. Deze nieuwe blessure liep hij zondag op tijdens de opwarming voor de Supercup tegen Aalstar.

  "Tomas heeft zich meteen na de wedstrijd aangeboden in het ziekenhuis in Oostende. Daar werd een breuk vastgesteld aan het buitenste voetbeentje, vlak naast het beentje dat in juni geopereerd werd", laat Oostende weten.

  "Een bezoek aan dokter Declercq in Antwerpen moet nu meer duidelijkheid brengen over hoe het verder moet. Dit is vooral een zware opdoffer voor Tomas zelf. Hij had er alles aan gedaan om weer fit aan de competitie te kunnen starten."