• home
 • video
 • pas verschenen

  Wauters en Seattle verliezen de eerste match

  Ann Wauters maakte vier punten en plukte twee rebounds.

  Ann Wauters en Seattle staan al met de rug tegen de muur in de WNBA-play-offs. Seattle verloor in Minnesota met 78-70. Als Minnesota ook de volgende wedstrijd wint, dan is Seattle al uitgeschakeld.

  Minnesota Lynx is de titelverdediger en was de beste ploeg in het reguliere seizoen. Tegen Seattle maakte het in Minneapolis zijn favorietenrol helemaal waar. Het greep Seattle meteen bij de keel.

  Ann Wauters begon op de bank en speelde een beperkte rol in de match. In net geen 19 minuten was ze goed voor 4 punten, 2 rebounds en 2 assists. Ze zag haar ploegmaats meteen op achterstand komen en Minnesota gaf die bonus niet meer uit handen.

  Ook Lauren Jackson, de Australische sterspeelster van Seattle, kon het tij niet keren. "Ze waren verdedigend heel sterk en we moeten bekijken hoe we dat de volgende match kunnen omzeilen", zei Jackson.

  Minnesota is de titelverdediger in de WNBA en kan de eerste ploeg zijn sinds Los Angeles in 2002 die een titel in de WNBA kan verlengen. De tweede match is zondag in Seattle.

  Western Conference:

  Halve finales (best-of-three):

  Minnesota-Seattle 1-0 (78-70)