• home
  • video
  • pas verschenen

    Papa van United-invaller strijkt 10.000 pond op

    Ryan Tunnicliffe zal zijn debuut bij Manchester United niet snel vergeten. Dankzij een invalbeurt in de League Cup tegen Newcastle (2-1-winst) heeft de 19-jarige middenvelder zijn vader 10.000 pond (zo'n 12.500 euro) rijker gemaakt.

    Mick Tunnicliffe had tien jaar geleden voor 100 pond gewed dat zijn zoon ooit voor de eerste ploeg van Alex Ferguson zou spelen. Bij gokkantoor William Hill zullen ze zich woensdag stevig in de haren gewreven hebben toen die voorspelling uitkwam.

    Mogelijk passeert vader Tunnicliffe over enkele jaren nog eens langs de kassa. Hij heeft namelijk een tweede weddenschap lopen: als zijn zoon ooit voor de Engelse nationale ploeg speelt, strijkt hij 350 keer zijn inzet van 100 pond op.