• home
 • video
 • pas verschenen

  Deense kampioen wordt ploegmaat van Gilbert

  Sebastian Lander (r) is de Deense kampioen.

  BMC heeft de transfer afgerond van Sebastian Lander. De amper 21-jarige Deense kampioen verlaat de Deense ploeg Glud & Marstrand.

  "We zijn heel blij met de komst van Sebastian Lander", klinkt het bij BMC. "Hij is een jonge renner die bulkt van het talent. Hij is heel veelzijdig en zal in de komende jaren zeker een aanwinst worden."

  Ploegleider John Lelangue: "We verwachten geen onmiddellijke resultaten van hem. In een ploeg met jongens als Gilbert en Evans kan hij ontzettend veel leren."

  Ook Lander zelf kijkt ernaar uit om het sterrenensemble van BMC te vervoegen. "Ik sta te popelen. Ik wil me bij BMC blijven verbeteren en sterker worden. Ik hoop dat ik een zo goed mogelijke ploegmaat kan zijn. En misschien kan ik zelf ook wel eens een succesje behalen. Als ik er in de finale nog bij ben, kan het mooi worden", zegt de jonge Deen.