• home
 • video
 • pas verschenen

  Pintje op spelersbus kost Kroaat 100.000 euro

  Vida, hier in actie tegen de Belgen, komt weer in opspraak.

  De Kroatische international Domagoj Vida heeft een monsterboete gekregen van zijn coach bij Dinamo Zagreb. Hij moet 100.000 euro ophoesten omdat hij op de spelersbus een pint had achterover geslagen.

  De selectie van Dinamo Zagreb was gisteren op weg naar Vrsar, voor een bekerduel op dinsdag. Nadat Vida een blikje bier had opengetrokken en ervan had gedronken, kreeg hij de toorn van zijn coach over zich. Vida werd van de bus gezet en kreeg vandaag de 100.000 euro boete, dat is een kwart van zijn jaarloon.

  Vida is de man die vorig seizoen in de CL-wedstrijd tegen Lyon (1-7) knipoogde naar Gomis nadat die had gescoord. En ook de Kroaat die in de slotfase tegen België een grote kopkans miste.