• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku: "West Brom lijkt wat op Anderlecht"

  Lukaku: "Chelsea blijft droom en ambitie"

  Romelu Lukaku heeft in zijn eerste matchen bij West Bromwich Albion indruk gemaakt. Zaterdag schonk de Chelsea-huurling, bij zijn eerste basisplaats, zijn club de zege tegen Reading.

  Romelu Lukaku kwam vorig seizoen bij Chelsea slechts sporadisch aan spelen toe. Dat loopt nu helemaal anders met zijn uitleenbeurt bij West Bromwich.

  "Ik wist dat West Brom perfect zou zijn voor mijn ontwikkeling", zegt Lukaku op de website van de club uit Birmingham. "Ik hoorde van veel spelers dat dit een club met een gemoedelijke sfeer is en toen ik hier arriveerde, vond ik dat het wat op Anderlecht leek."

  "Ik vind Birmingham ook een aangename stad en mijn vriendin en ik hebben het hier naar onze zin. Voor mij is alles aanwezig om elke week te presteren", zegt Lukaku.

  Lukaku vertelt nog dat het belangrijk is dat hij de komende twee jaar veel kan spelen. "Ik ben ook nog maar 19."

  "En ook al ben ik er volgend jaar 20, de mensen zullen me nog altijd een baby vinden. Een jaar later ben ik er 21, maar voor veel mensen zal ik dan nog altijd een baby zijn", zegt Lukaku.

  "Bij Chelsea had ik vorig jaar een goeie voorbereiding, nu kan ik me tonen bij West Brom. Het blijft mijn droom en ambitie om voor Chelsea te spelen. Maar nu zit ik hier en denk ik alleen aan West Brom. De club wou me echt hebben en ik hoop dat ik hier kan schitteren."