• home
 • video
 • pas verschenen

  Lestienne is duidelijk: "Ik ben de bank beu"

  Maxime Lestienne heeft zijn visitekaartje afgegeven in de Brugse derby en heeft een boodschap voor zijn coach. Ook Vadis Odjidja is terug van weggeweest bij Club Brugge.

  Maxime Lestienne maakt gisteren drie goals tegen Cercle Brugge, waaronder een beauty. In de kranten zegt de aanvaller klaar te zijn voor een stap hogerop in de ranking van Club. "Ik ben de bank beu", luidt het.

  "De trainer weet dat ik klaar sta en dat ik me 100% geef als ik in de ploeg sta. Ik bewijs nu dat ik de kwaliteiten heb. Ik hoop zo voort te mogen doen."

  Lestienne kreeg op links Bart Buysse achter zich. "Bart en ik zaten wat in hetzelfde schuitje", zegt Lestienne. "Op training spelen wij vaak samen op de flank in de ploeg van vervangers."

  Wie sinds lang ook nog eens in de basis stond bij Club Brugge is Vadis Odjidja. "Ik ben blij dat ik de draad weer heb kunnen oppikken", zegt de middenvelder, die een transfer naar Everton in rook zag opgaan.

  "Ik moest lang wachten op een nieuwe kans, maar dat is normaal. Ik zat vanaf de aftrap goed in de match tegen Cercle. Dat geldt voor de hele ploeg. Na de afgang in Bordeaux moesten we reageren op het terrein."