• home
 • video
 • pas verschenen

  Hodgson: "Aanvaard Terry's besluit met tegenzin"

  Roy Hodgson en John Terry op het EK: "We hebben altijd goed samengewerkt."

  De Engelse bondscoach Roy Hodgson betreurt de beslissing van John Terry om af te haken voor Engeland. "Ik ben ontgoocheld om een speler met zo'n grote internationale ervaring en buitengewone kwaliteiten te verliezen."

  John Terry kondigde zondagavond zijn afscheid aan van het interlandvoetbal. De 31-jarige verdediger is het voorwerp van een racismeprocedure van de Engelse bond FA, terwijl een rechter hem in deze al heeft vrijgesproken. Terry vindt dat de FA zijn positie zo "onhoudbaar" maakt.

  Hodgson looft Terry in een persbericht: "Sinds ik aan het hoofd sta van de selectie heb ik altijd een goede relatie gehad met John en ik wil hem danken voor onze goede samenwerking. Ik aanvaard zijn beslissing dan ook met tegenzin."