Ga naar de inhoud

Club-fans: "Aanvaarden excuses van kapitein"

 ma 24 september 2012 20:07
Club-fans: "Proberen actie te kaderen"
De supporters van Club Brugge hebben in een open brief de plooien met aftredend Club-kapitein Carl Hoefkens gladgestreken. "Hij mag "onze captain" blijven."

Carl Hoefkens had zich vandaag verontschuldigd voor het gedrag van de Club-spelers na de derbyzege tegen Cercle. Hij leverde ook zijn kapiteinsband in.

De Club-supporters hebben de boodschap van Hoefkens begrepen en hebben zijn excuses en die van de andere Club-spelers in een open brief aanvaard.

"Groot was de verbazing toen jullie de spelerstunnel indoken. Onze eerste reactie was er één van woede, om het gebrek aan respect voor ons, supporters. Een dag na de feiten is de woede bekoeld en proberen we de actie te kaderen."

"We zijn ervan overtuigd dat Carl de actie met de beste bedoelingen heeft opgezet, maar de manier waarop was ongelukkig. Voor ons hoeft hij zijn aanvoerdersband niet af te staan. Integendeel. Voor ons blijft hij de ware captain. Op en naast het veld."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.