• home
 • video
 • pas verschenen

  "Zwanger toen ik olympisch beachvolleygoud won"

  Een buikje zag je in Londen nog niet bij Kerri Walsh (r).

  Kerri Walsh-Jennings (34) was zwanger toen ze vorige maand haar olympische titel in het beachvolleybal verlengde. Dat verklapte ze op de Amerikaanse tv-zender NBC.

  Kerri Walsh-Jennings vertelde bij NBC dat ze in Londen begon te vermoeden dat ze zwanger was. "Ik was over tijd en ongelooflijk humeurig."

  En wat bleek: "Toen ik zonder vrees met mijn buik op de grond plofte in mijn jacht op goud voor de Verenigde Staten, was ik zwanger", zegt Walsh-Jennings. Ze vertelt dat ze nu elf weken ver is. Dat betekent dat ze vijf weken zwanger was tijdens de Spelen.

  Het oudste zoontje van Walsh-Jennings, Joey, werd trouwens 9 maanden na Peking geboren. Hij is dus ook een olympische baby. Walsh wil in Rio 2016 voor een vierde olympische titel gaan. Dat zal dan zonder de gestopte Misty May-Treanor moeten. Afwachten of er dan opnieuw gezinsuitbreiding komt.