• home
 • video
 • pas verschenen

  De Witte: "Sollied is een heel goede trainer"

  Ivan De Witte zwaait met lof voor Trond Sollied.

  AA Gent heeft vrijdag een moeilijke week afgesloten met een zege bij Standard. "We hebben niet aan een ontslag van Trond Sollied gedacht", zegt preses Ivan De Witte in De zevende dag.

  "We hadden signalen opgevangen dat er wat onrust in onze spelersgroep zat. Er was te weinig ploeggeest. Daarom hebben we een kleine audit gehouden. Dat heeft anderhalf uur geduurd. De spelers begrepen dat ze vooral zelf beter moesten doen."

  "Trond is een heel goede coach. Hij heeft zijn eigen methode. Hij kijkt vooral naar zijn eigen spelers en niet naar de tegenstander. Dat is een sterkte, maar hij wou meteen rekening houden met de opmerkingen uit het gesprek met de spelers", sust De Witte.