• home
 • video
 • pas verschenen

  De Boeck: "Klaar om weer te beginnen"

  "Ik ga nog graag naar Cercle kijken. Of ik daar nog opnieuw zou kunnen werken? Zeg nooit nooit", zegt Glen De Boeck.

  Trainer Glen De Boeck zit sinds zijn vertrek bij VVV in december 2011 zonder club. "Ik maak mij geen zorgen. Ik heb nog krediet", vertelt hij.

  "Iedereen heeft recht op een foute keuze in het leven. In mijn geval was dat Cercle Brugge te vroeg verlaten. De mensen van Cercle zeggen dat ik soms moeilijk deed, maar dat ze veel geleerd hebben. Ik heb daar goede dingen achtergelaten", zegt De Boeck in Het Nieuwsblad.

  "Ik ga nog graag naar Cercle kijken. Of ik daar nog opnieuw zou kunnen werken? Zeg nooit nooit. Bij Beerschot en VVV heb ik ook nog goede contacten."

  De Boeck vult zijn dagen nu met lezingen over sportmanagement, tv-werk en boeken lezen. "Ik heb al enkele aanbiedingen gehad. Qatar en Turkije vond ik te schimmig en KV Mechelen koos voor Harm van Veldhoven. Charleroi wou me heel graag, maar dat leek me niet de juiste keuze. Binnenkort trek ik naar de VS en Singapore. Ik ben aan het netwerken."

  "Ik maak mij geen zorgen. Ik heb nog krediet. Ik ben 41 en ik heb al vijf jaar ervaring als coach. Ik wil me nu vooral goed voelen bij een club, in België of in het buitenland. Ik ben klaar om opnieuw te beginnen."