• home
 • video
 • pas verschenen

  "Positie van Trond Sollied was niet in gevaar"

  "Sollied heeft veel kwaliteiten, daarom is hij ook een derde keer coach van Gent."

  Na de 1-2-zege tegen Standard kan de storm gaan liggen in Gent. "Trond Sollied heeft de ploeg weer op de rails gekregen", zegt manager Michel Louwagie. "De voorbije week hebben we iedereen op scherp gezet."

  Na de thuisnederlaag van vorige week tegen KV Mechelen (0-2) rommelde het in Gent.

  "Nu kan de rust weer terugkeren", zegt manager Michel Louwagie voor onze micro.

  "Trond Sollied heeft zijn ploeg weer op de rails gekregen. Na de achterstand hebben de spelers positief gereageerd. Ze hebben gestreden, dat hadden we ook gevraagd. Nadien hebben de spelers de wedstrijd volwassen uitgespeeld."

  "We hebben dit seizoen veel kritiek gekregen voor onze "warrige" transferpolitiek. We hebben veel ervaring moeten laten gaan, maar de vervangers staan stilaan op."

  "Trond Sollied heeft veel kwaliteiten"

  "Harde woorden zijn er de voorbije week niet gevallen", gaat Michel Louwagie voort. "We spelen in Gent kort op de bal, Trond Sollied weet dat."

  "Van tijd tot tijd dringt een gesprek zich op. Het is logisch dat je als bestuur je gedacht zegt. We hebben iedereen op scherp gezet."

  "De positie van de coach was niet in gevaar. Sollied heeft veel kwaliteiten, daarom is hij ook een derde keer coach van AA Gent."

  "Als we vijf of zes keer op een rij verliezen, dan hebben we pas een probleem. Nu scoren we 14 punten op 24 en zitten we ongeveer op het schema van twee punten per wedstrijd."