• home
 • video
 • pas verschenen

  Vargas: "Echt overwogen om te stoppen"

  Ronald Vargas: "Ik wil weer de Vargas worden van voor mijn blessures."

  Na maanden blessureleed kan Anderlecht bijna weer rekenen op een fitte en hongerige Ronald Vargas. "Ik wil zo snel mogelijk weer een hoofdrolspeler worden. Scoren en assists uitdelen", zegt de Venezolaan.

  Anderlecht heeft nog niet veel plezier beleefd aan Ronald Vargas. Vorig jaar viel hij uit met een zware knieblessure. Op de koop toe kreeg de 25-jarige Venezolaan ook last van zijn schouder.

  "Ik ben keihard aan het werken, maar besef dat ik nog wat geduld moet hebben. Het gaat goed, ik scoorde laatst met de beloften drie keer, goed voor het vertrouwen. Al is dat nog een groot verschil met de A-ploeg", zegt Vargas in Het Nieuwsblad.

  "Het is tien maanden geleden dat ik nog een volledige match heb gespeeld, natuurlijk heb ik een verschrikkelijke honger om te spelen. Om weer de Vargas te worden van vóór mijn blessures."

  "Als kind speelde ik elke dag voetbal en daarna, bij FC Caracas vanaf mijn 15e en als prof, miste ik nooit een match. Pas daarna begon de ellende."

  "Zo snel mogelijk een hoofdrolspeler worden"

  Ronald Vargas heeft het de voorbije maanden moeilijk gehad. "Geloof me, ik heb écht overwogen te stoppen met voetballen", zegt hij.

  "Mijn vriendin, mijn familie en de mensen van Anderlecht hebben er me doorgesleurd."

  "Mijn knieblessure verknalde alles. Daarom ben ik Anderlecht zo dankbaar. Ik lig nog tot 2014 onder contract en ben eindelijk fit. Ik wil hier zo snel mogelijk een hoofdrolspeler worden. Scoren en assists uitdelen."

  "Ik wil weer voetballen. Ik kan de ploeg nog veel bijbrengen. Desnoods ga ik in de goal staan", lacht Vargas.