meest recent

Juventus heeft zijn handen vol met Genoa

zo 16 september 2012 19:45
Juventus, Napoli en Lazio blikken ook na de derde speeldag in de Serie A terug op een foutloos parcours. Kampioen Juventus kwam terug na een 1-0-achterstand op Genoa.

Immobile bracht Genoa met een lage knal tussen vier verdedigers verdiend voor. De bezoekers waren mak en klaagden steen en been bij de scheidsrechter. Na een uur kantelde de match door de gelijkmaker van Giaccherini. Invaller Vucinic zette een penalty om en Asamoah, die de fout had uitgelokt, maakte zelf de 1-3.

"Voor de rust hebben we afgezien. In de tweede helft krikten we het tempo op en hielden we het veld goed breed. We hebben vandaag als team gewonnen", zegt Juventus-coach Massimo Carrera.

Een wervelend Roma speelde in de eerste helft Bologna helemaal tureluurs, met goals van Florenzi en Lamela. Maar na de pauze verloren de Romeinen de grip op de wedstrijd en in nauwelijks een minuut brachten Gilardino en Diamanti Bologna weer langszij.

De bezoekers roken bloed en in de extra tijd ging Roma helemaal door de knieën. Gilardino strafte geklungel in de Romeinse defensie af: 2-3, tot ongeloof van Totti en co (foto).