• home
 • video
 • pas verschenen

  Vossen: "Mijn droom? Mönchengladbach"

  Jelle Vossen voelt zich kiplekker in Genk.

  Jelle Vossen is een gelukkig man in Genk. "Mijn ambitie blijft wel om ooit de stap naar het buitenland te zetten", zegt de spits, die droomt van een carrière bij Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga.

  Terwijl ploegmaats een contract naar het buitenland versierden, zit Jelle Vossen nog in Genk. "Ik zit heel goed bij Racing Genk", zegt de spits in Het Laatste Nieuws. "Je zult me nooit horen roepen dat ik weg moet bij Genk."

  "Mijn ambitie blijft wel om ooit de stap naar het buitenland te zetten. Ik wil weten waar m'n grenzen liggen. Maar wanneer, dat kan ik niet zeggen. Ik maak me geen zorgen als ik iets langer moet wachten. Mijn tijd komt wel."

  "Mijn droom? Als ik mag kiezen: Borussia Mönchengladbach. Een fantastische club met een prachtige historie op een uurtje rijden... in de Bundesliga! Als ik die kans krijg, zou dat wel een fantastische stap zijn."