• home
 • video
 • pas verschenen

  Devolder zet zijn handtekening bij RadioShack

  Wat al langer in de lucht hing, is nu officieel: Stijn Devolder trekt naar RadioShack, waar hij een contract voor twee seizoenen ondertekende. Bij zijn nieuwe team wordt hij herenigd met zijn mentor Dirk Demol.

  "Laat me duidelijk zijn: de transfer is er niet gekomen op mijn vraag. Het was manager Johan Bruyneel die er zelf voor zorgde dat Devolder volgend jaar voor ons rijdt", zegt ploegleider Demol.

  "Natuurlijk wordt het mijn taak om Stijn weer op niveau te brengen. Ik ken hem als geen ander, ik volg hem al van bij de jeugd. Zijn kwakkelseizoen deed pijn aan mijn hart. Als hij niet goed in zijn vel zit, kan hij niet presteren."

  "Ik wil hem nu weer vertrouwen geven. Die uitdaging ga ik zeker aan en ik hoop dat ik slaag in mijn opzet om hem weer naar zijn oude niveau te tillen."