• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "Mijn leeftijd is geen obstakel"

  Hazard beantwoordde de vragen van de pers vandaag met een brede lach.

  Dat Hazard zijn draai nog niet heeft gevonden in de nationale ploeg beseft de middenvelder zelf ook. "Ik weet dat iedereen veel van mij verwacht en ik weet ook dat ik beter kan", zegt hij.

  "Het grote verschil tussen een club en België is dat je bij een club de hele tijd samen traint, terwijl er maar enkele interlands in een jaar zijn", zoekt Hazard een verklaring voor zijn prestaties.

  "Mijn leeftijd is geen obstakel want ik draai al enkele jaren mee. Met 200 wedstrijden op de teller heb ik geen last van druk."

  Tegen Kroatië verwacht Hazard een open wedstrijd met veel kansen. "Wat de uitslag ook mag zijn, er zijn daarna nog genoeg wedstrijden", predikt hij kalmte.

  "De drie punten pakken tegen de sterkste tegenstander in deze groep zou natuurlijk goed zijn voor het vertrouwen. Maar het is een sterke ploeg."

  "De laatste keer dat we tegen hen speelden, verloren we (0-1 in maart 2010, red). Ze spelen een beetje zoals Spanje en houden ervan de bal in eigen ploeg te houden. Als we zes op zes willen halen, zullen we beter moeten presteren dan in Wales."