• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Théréau is trotse eigenaar van "Sportbar Antwerp"

  Sportmanager Karim El Morabet en Cyril Théréau hebben een sportcafé.

  In het leven wed je maar beter op twee paarden. Vraag maar aan Cyril Théréau. De voormalige spits van Anderlecht en Charleroi heeft een sportcafé geopend in Antwerpen. "Het is een uniek, trendy concept in de Antwerpse binnenstad", zegt hij.

  Théréau, al een poos aan de slag bij Chievo in de Serie A, doopte zijn zaak "Sportbar Antwerp".

  "Het is een uniek, trendy concept in de Antwerpse binnenstad waar klanten op 35 flatscreens kunnen genieten van hun favoriete sport, in combinatie met heerlijke tapas en drankjes. Sport, eten en drinken staan centraal bij ons", zegt Théréau.

  "Alle sportevenementen zijn bij ons te volgen. In de VS vind je zuke bars op elke hoek van de straat. Het was tijd dat dit concept ook naar Antwerpen kwam."

  "We mikken op jong en oud en man en vrouw. Bij ons kun je genieten van topsport en gezelligheid of feesten tot in de late uurtjes..."

  In 2006 scoorde Théréau drie keer in vier matchen bij Charleroi. Dat verkocht de Fransman meteen aan Steaua Boekarest. Een jaar later kocht Anderlecht de spits. Daar kon Théréau nooit doorbreken. Na enkele jaren Charleroi belandde hij bij Chievo.