• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fellaini: "Ik heb alles gezien bij Everton"

  Vorig jaar verlengde Marouane Fellaini zijn contract bij Everton nog tot 2016, maar dat contract zal hij niet uitdienen. De Rode Duivel wil vertrekken. "In januari of in de zomer wil ik uitkijken naar een andere club of een andere competitie."

  "Ik ben nu aan mijn vijfde seizoen bij Everton begonnen", zegt Fellaini in Het Nieuwsblad. "Dit zal een van mijn laatste zijn. Ik heb er alles gezien."

  "In januari of op het eind van het seizoen zou ik willen uitkijken naar een andere club of een andere competitie."

  Fellaini had bij Everton wel nog graag samengespeeld met Vadis Odjidja. "Het is jammer dat hij niet komt, maar misschien komt het er later nog van." De FIFA oordeelde dat de transfer van Odjidja te laat was doorgegeven.