• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Stybar wordt hoteluitbater in geboortestad

  Zdenek Stybar weet al wat hij zal doen na zijn carrière.

  Wielerliefhebbers of andere toeristen die in Tsjechië willen verblijven, kunnen voortaan terecht in het Stybar Guest House. Dat hotel is een initiatief van Omega Pharma-Quick Step-renner Zdenek Stybar.

  Het hotel van Stybar ligt in het historische centrum van Stribro, de geboortestad van de voormalige wereldkampioen veldrijden. Het wordt gepromoot als de ideale uitvalsbasis om per fiets de heuvels rond de stad te verkennen.

  "Ik keek al lang uit naar een huis voor mij en een restaurant voor mijn familie. Nu combineer ik beide, want in het hotel heb ik een flat", zegt Stybar. "Mijn zus zal de zaak beheren, tot ik stop met fietsen."