• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Perbet scoort voor Bergen in oefenpot

  Enkele eersteklassers hebben de interlandbreak aangegrepen om een oefenduel te spelen. Zo kwam Jérémy Perbet weer in actie bij Bergen. Ook Standard en Anderlecht kwamen in actie.

  Bergen speelde en won zijn vriendschappelijke wedstrijd op het veld van Esch, een Luxemburgse ploeg, met 2-4. Bij de rust stond het 2-0, erna zette de B-ploeg van coach Enzo Scifo voor tien Bergense fans orde op zaken. De 2-1 kwam op naam van Jérémy Perbet, die van de week onverwacht zijn contract verlengde en zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte.

  Standard was op zijn beurt te sterk voor de Nederlandse tweedeklasser MVV. Het werd 3-0 met twee treffers van Biton en eentje van de Braziliaanse aanwinst Phellype. Marvin Ogunjimi maakte zijn comeback na een blessure.

  Anderlecht, met Ronald Vargas, won met 4-1 bij FC Eindhoven, een Nederlandse tweedeklasser.