• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fiorentina: "Berbatov, betaal die tickets terug"

  Fiorentina is boos op Dimitar Berbatov. De Bulgaarse spits liet de Italiaanse club op het laatste moment vallen voor Fulham en Fiorentina eist nu compensatie. "Hij moet twee vliegtuigtickets terugbetalen."

  Tijdens de laatste dagen van de transferperiode veroorzaakte Dimitar Berbatov verwarring. De Bulgaar verliet Manchester United uiteindelijk voor Fulham, maar Fiorentina en Juventus hoopten ook op hem.

  Fiorentina had twee vliegtuigtickets gekocht voor Berbatov om hem medisch te laten keuren in Italië. Daar raakte de Bulgaar niet. Hij onderging in München medische testen voor Juventus, maar koos toch voor Fulham.

  Fiorentina is boos. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", zegt sportief directeur Daniele Prade. "We eisen dat Berbatov die tickets terugbetaalt. Dat hebben we laten weten aan zijn manager."

  "Ik ben eigenlijk blij dat Berbatov niet gekomen is. Hij zou de kers op de taart van onze transferperiode geweest zijn, maar het is nu beter zo."