• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ceulemans: "Politiek is niks voor mij"

  Jan Ceulemans wil trainer blijven, maar houdt rekening met een lange periode van werkloosheid. "Want ik ben niet alleen", zegt de ex-coach van Westerlo. Tegen de politiek heeft hij alvast neen gezegd.

  Na de degradatie van Westerlo kondigde Jan Ceulemans zijn afscheid aan in de Kempen. Sindsdien zit hij zonder job. "Ik zal toch tot Nieuwjaar moeten wachten, denk ik. En dan nog, ik ben niet alleen."

  Kreeg hij geen aanbiedingen? "In het begin wel, ja. Van clubs uit de lagere klassen", zegt Ceulemans in Het Nieuwsblad. "En iemand belde om te vragen of ik interesse had om Senegal te coachen. Maar dat was te snel na Westerlo."

  Ceulemans werd ook gevraagd om op een lijst te staan bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. "N-VA en CD&V in Kessel vroegen me, maar ik wil trainer blijven. En ik deed het al eens als speler. Niets voor mij."