• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Balotelli moet zijn oog even laten rusten

  City-trainer Roberto Mancini kan even niet rekenen op zijn spits.

  Mario Balotelli is succesvol geopereerd aan zijn oog. De 22-jarige spits van Manchester City moet tien dagen rusten. Hij zal Italië niet kunnen helpen in de komende twee WK-kwalificatieduels en is onzeker voor de eerste CL-match tegen Real.

  Balotelli is bijziend en draagt al jaren lenzen. De laatste tijd speelden die hem echter parten. Het oog van Balotelli bleek ontstoken, waardoor een ingreep zich opdrong.

  Vrijdag en dinsdag zal Balotelli er niet bij zijn wanneer Italië tegen Bulgarije en Malta speelt in de WK-voorronde. Ook de eerste groepswedstrijd in de Champions League, met Manchester City tegen Real Madrid, komt in gevaar.