• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Allen: "Het wordt een zware avond voor de Belgen"

  "Kunnen al die Belgische talenten wel in één team?", zegt Joe Allen.

  Wales is vrijdag de underdog in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen België. Maar de Wales-spelers zullen zich niet overgeven zonder een felle strijd. "Wij hebben ook kwaliteiten."

  Liverpool-aanwinst Joe Allen moet een van de leiders worden bij Wales. "Misschien heeft België wel te veel talent", zegt Allen (22) in de kranten.

  "Iedereen praat over de grote kwaliteiten bij de Belgen, maar bij Wales lopen ook goede spelers rond. Als de Belgen eens bekijken bij welke clubs wij spelen, zullen ze beseffen dat het een moeilijke avond zal worden."

  "Ik vind bijvoorbeeld Fellaini een geweldige speler. Dat is een berg. En ook Dembele is fantastisch. Maar kunnen al die spelers wel in één team?"

  "We willen in eigen huis goed beginnen. In Wales moet het voor iedereen zwaar zijn."

  Gunter: "We zoeken een plan tegen Hazard"

  Chris Gunter beleefde twee weken geleden een moeilijke match met Reading tegen Eden Hazard (Chelsea). Gunter veroorzaakte een penalty op Hazard en had veel overtredingen nodig tegen de dribbels van de Belg.

  "Hij was die dag heel goed", zegt de rechtsachter van Wales in de kranten. "Hij dreigt een hele wedstrijd en dat zal ook vrijdag zo zijn."

  "Ik heb nu wel een voordeel: ik ken Hazard nu goed. We gaan met de ploeg de wedstrijden van de Belgen analyseren en hopelijk ontdekken we een manier om hem af te stoppen."