• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Barcelona zet Abidal op Champions League-lijst

  Barcelona heeft Eric Abidal opgenomen op zijn spelerslijst voor de Champions League. De Fransman is nochtans een hele poos niet beschikbaar, omdat hij herstelt van een levertransplantatie.

  Eric Abidal strijdt al een paar jaar tegen een tumor op zijn lever. Hij leek hersteld, maar herviel en kreeg in april een levertransplantatie, een operatie die negen uur duurde. De verdediger werkt hard aan zijn comeback. Hij hoopt in december weer helemaal fit te zijn.

  Bij Manchester City is geen plaats voor Kolo Touré. De Ivoriaanse verdediger speelde vorig seizoen nog 14 matchen, maar haalt nu dus niet de lijst van 25 spelers. Touré werd de laatste dagen in verband gebracht met een transfer naar Galatasaray.

  Ook bij titelverdediger Chelsea ontbreekt een grote naam op de lijst: Florent Malouda. De 32-jarige Fransman zat dit seizoen nog niet in de kern bij de Londense club.