• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dj Bolt viert zijn Spelen in Londense nachtclub

  Bolt: "Heb je gezien hoe die gasten van de 400 meter trainen?"

  De Spelen zijn voorbij voor Usain Bolt. Zijn drie gouden medailles heeft de snelste man aller tijden gevierd met een dj-set in Londen. Op 7 september doet hij dat kunstje over in Brussel.

  Usain Bolt liep gisteravond een wereldrecord met de Jamaicaanse ploeg op de 4x100 meter. Het was de kers op de taart voor Bolt, die net als in Peking goud pakte op de 100, 200 en 4x100 meter.

  Het is geen geheim dat Bolt van een feestje houdt. Hij bouwde er eentje in een nachtclub in Londen. Langs de achteringang ging hij binnen, om dan mee plaats te nemen achter de dj-tafel. De gsm's gingen de hoogte in en flitsten als nooit tevoren.

  Bolt wordt over twee weken 26. Hoe ziet zijn toekomst eruit? "Op dit moment heb ik eerlijk gezegd geen enkel doel. Ik wil graag iets anders doen en mijn coach oppert de 400 meter. Maar heb je gezien hoe die gasten moeten trainen? Ik zal nog meer moeten overgeven en ik weet niet of ik dat wil. Ik hou van mijn lunch 's middags."

  Nog dit: op vrijdag 7 september, na de Memorial, draait Bolt ook in Brussel. Klik op de "Lees ook" om er meer over te lezen.