• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lefevere rekent op vier Belgen in Vuelta

  Het team van Lefevere rekent op Tony Martin in de tijdritten.

  Omega Pharma-Quick Step heeft de selectie bekendgemaakt voor de Vuelta. Het team neemt vier Belgen mee naar Spanje. Ook wereldkampioen tijdrijden Tony Martin verschijnt aan de start.

  De Belgen Kevin De Weert, Serge Pauwels, Gert Steegmans en Kristof Vandewalle werden geselecteerd. De ploeg wordt aangevuld met de Italiaan Dario Cataldo, de Duitser Tony Martin, de Nederlandse kampioen Niki Terpstra en de Tsjechen Frantisek Rabon en Zdenek Stybar.

  "Met Cataldo, Pauwels en De Weert mikken we op een goede plaats in de eindstand. In de zes vlakke ritten rekenen we op Steegmans. Het wordt de eerste grote ronde voor Stybar en het is belangrijk voor hem om vertrouwen op te doen", zegt ploegleider Davide Bramati.