• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ron Jans: "Hebben getraind op afwerking"

  Ogunjimi moet voor doelpunten zorgen bij Standard.

  Standard gaat tegen Waasland-Beveren op zoek naar zijn eerste zege én zijn eerste goal van het seizoen. "Als we één keer scoren, zijn we vertrokken en zullen er nog volgen", zegt coach Ron Jans in Het Laatste Nieuws.

  Met één op zes is Standard niet goed begonnen aan de competitie. Erger nog, tegen Zulte Waregem en Lierse scoorden de Luikenaars niet één keer. Ron Jans beseft dat het om 20.30u tegen Waasland-Beveren beter moet.

  "Onze verdediging doet het goed, maar in de aanval zoeken we nog. We hebben de juiste combinatie nog niet gevonden. Wie met wie en waar? Daar ligt de sleutel."

  "Met afstandsschoten in de tribune zullen we niet scoren. We moeten de goede positie kiezen en de juiste beslissing nemen. Deze week hebben we getraind op de eerste controle en de trap. Het resultaat was bevredigend."
   

  Wijzigingen in de basis

  Standard zou zijn basiselftal tegen Waasland-Beveren wat kunnen wijzigen. Aan de verdediging raakt Ron Jans waarschijnlijk niet. Maor Buzaglo zou straks zijn kans krijgen, Buyens verdwijnt wellicht naar de bank. Bij Waasland-Beveren is Daniel Cruz nog geblesseerd.