• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Biebauw blaast zijn transfer naar Charleroi af

  Wouter Biebauw is het getalm van Charleroi beu en blijft in Mechelen.

  Wouter Biebauw heeft genoeg geduld gehad: de doelman blijft bij KV Mechelen. Boris Pandza geeft het geïnteresseerde Arsenal Kiev dan weer tot vanavond.

  Biebauw zou de nummer 1 in het doel van Charleroi worden, maar het zaakje gaat niet door. De doelman zou een seizoen verhuurd worden door KV Mechelen, maar trekt een streep onder het hoodstuk(je).

  "Ik wacht niet langer", zegt Biebauw in Gazet van Antwerpen. "Er is allang een financieel akkoord tussen alle partijen, ik kreeg een rondleiding in het stadion en mijn rugnummer is al gedrukt, maar voorzitter Bayat heeft het contract nog altijd niet getekend."

  "Al vijf dagen hoor ik "vanavond" of "morgenvroeg". Ik ben met verstomming geslagen, maar ik train nu weer met veel plezier mee bij KV Mechelen en hoop zaterdag op de bank te zitten tegen Club Brugge."

  Ook Boris Pandza krijgt het stilaan op zijn heupen. De Bosnische verdediger staat in de belangstelling van Arsenal Kiev, maar de Oekraïense club kan geen bankgarantie voorleggen en wil volgens Gazet van Antwerpen nog wat afknibbelen van de transfersom van 500.000 euro.

  "Kiev krijgt tot vanavond", zegt Pandza. "Als er dan geen duidelijkheid is, ga ik met KV om de tafel zitten. De kans is dan reëel dat ik blijf en mijn contract verleng."